ул.„Моша Пијаде“ бр.49, 2330, Берово +389 75 485 441

Форест Фест 2019

Форест фест - галерија

ФОРЕСТ ФЕСТ

15-16.11.2019 Г.

ПОКАНА

Голема чест и задоволство ни представува можноста да Ве поканиме да учествувате на „Форест Фест 2019 г.“ Манифестацијата ја организира Националното здружение на сопственици на приватни шуми, со цел да се афирмира и популаризира приватното шумарство во Република Македонија.

Настанот ќе се реализира на 15-16.11.2019 г., во Берово и Пехчево со многубројни забавни и атрактивни содржини.

Ве молиме, Вашето присуство да го потврдите најдоцна до 13.11.2019г. на е-маил адресите: macprifor@yahoo.com или vojo.sokolovski@yahoo.com.

Се гледаме на ФОРЕСТ ФЕСТ 2019.

 Со почит

                                                                                                                                                                                                       Претседател на НЗСПШ                                                                                           Војо Соколовски

Close Menu